top of page
wim hof friesland

OVER WIJS.

Gecertificeerd Wim Hof Methode Instructeur.

STEVEN DE LEEUW

wijs stiens.png

Mijn naam is Steven en het is mijn passie om anderen te begeleiden in het ontdekken van hun innerlijke kracht en het vinden van balans in hun leven. 

Zelf had ik vroeger vaak weinig energie en kon ik rond een uur of 7 in de avond alweer in slaap vallen. Daarnaast miste ik motivatie, doorzettingsvermogen en had ik moeite met het houden van focus. Dan denk je: maar je bent nog maar 26? Maar zo voelde ik mij zeker niet qua energie. Na jarenlang te hebben geprobeerd om altijd maar door te gaan en mijn emoties aan de kant te schuiven, kwam ik in aanraking met de Wim Hof Methode.

Als officieel gecertificeerd Wim Hof Methode instructeur ben ik dankbaar dat ik de mogelijkheid heb om anderen te leren minder stress te ervaren, meer energie te hebben en blijvende veranderingen aanbrengen in jouw leefstijl.

Zelf was ik dan vroeger ook wel vaak op het ijs te vinden, maar het idee om erin te liggen en er echt van te genieten leek mij ondenkbaar. Echter, door in aanraking te komen met de Wim Hof Methode, heb ik ontdekt dat ik er juist enorm van kan genieten en er veel voldoening en energie uithaal.

Door het beoefenen van koudetherapie en ademwerk, hebben mij niet alleen geholpen mijn vermoeidheid te verminderen maar ook het Raynaud-syndroom (de bekende als winterhanden) te overwinnen.

Ik geloof dan ook dat iedereen de kracht heeft om positieve veranderingen in zijn leven aan te brengen, en ik sta klaar om anderen te helpen op hun reis naar een betere versie van zichzelf en opzoek naar wijsheid!

Tijdens de workshop zal ik je op een verantwoorde en enthousiaste manier begeleiden. Samen zullen we verschillende ademhalingstechnieken oefenen, krachtoefeningen doen, yoga beoefenen en natuurlijk de grootste uitdaging aangaan: het ijsbad betreden. Kom met een open mind en een positieve instelling. Je zult verrast zijn door wat je lichaam kan bereiken en hoeveel energie je ervan zult krijgen!

SANNE OOMEN

Je zou mij kunnen omschrijven als een enthousiaste, open minded yoga docent. Yoga is voor mij meer dan de houdingen op de mat, voor mij is het een veilige plek waardoor ik mijzelf kan zijn en mag voelen zonder oordeel. Door dit te ervaren is de passie dan ook ontstaan om dit over te dragen en ben ik de trotse eigenaar van de studio 'Yoga met Sanne'. 

 

Ik voel mij erg dankbaar om jou te mogen helpen in jouw yogareis op de mat, maar ook wanneer je er vanaf stapt door te luisteren naar je lichaam.

 

Naast yoga hou ik er van om in de natuur te zijn en te reizen. Recentelijk heb ik 4 maanden op Bali, Indonesië gewoond voor mijn HBO Verpleegkunde opleiding.  

Opleidingen: 

HBO Verpleegkunde

200hrs Vinyasa - De Nieuwe Yogaschool & Club Yoga

50hrs Zwangerschapsyoga - Lies Schuring

50hrs Yin Yoga - Arhanta

50hrs Aerial Yoga CamiYoga​

yoga met sanne stiens.jpg
ijsbadtraining

WIM HOF METHODE

Ontdek de Wim Hof Methode, een natuurlijke weg naar een optimale staat van je lichaam en mindset. Deze methode maakt gebruik van de natuur waarmee ons lichaam vanuit vroeger al zo bekend mee is. Hierdoor, brengt het ons niet alleen weer in contact met onszelf, maar ook met anderen en de natuur. Door met regelmaat de methode in ons ritme toe te passen, kan de Wim Hof Methode diverse gezondheidsvoordelen bieden, zoals een betere immuniteit, verhoogde energie, verbeterde stemming, stressvermindering, verbeterd uithoudingsvermogen en een betere slaapkwaliteit. Kortom, je voelt je gelukkig, sterk en gezond. 

bottom of page