top of page
Teambuilding Wim Hof Methode friesland

TeamBuilding

Ben je klaar om jouw team te inspireren, verbinden en laten groeien?

Frisse focus, gedreven team!

Minder stress en meer focus op de werkvloer.

Ontdek de krachtige combinatie van ademwerk, fun en ijsbaden die meer met jouw team doet dan je ooit had gedacht. Deze workshop is ontworpen om de teamgeest te versterken, individuele veerkracht te vergroten en een positieve werkcultuur te bevorderen.

Tijdens deze verfrissende en uitdagende ervaring zullen jouw teamleden de Wim Hof Methode leren, waarbij ze hun ademhaling beheersen om innerlijke rust en focus te bereiken. Deze ademhalingstechnieken zijn niet alleen geweldig voor stressvermindering, maar ze versterken ook het immuunsysteem en vergroten de fysieke en mentale veerkracht. Samen de uitdaging aangaan creëert een gevoel van saamhorigheid en verbondenheid, waardoor het team nog sterker wordt.

  • Effectieve teamontwikkeling

  • Vergroot de individuele veerkracht en stressbestendigheid.

  • Stimuleer een gezonde levensstijl en welzijn.

  • Bevorder effectieve communicatie en samenwerking.

  • Wetenschappelijk onderbouwd.
Teambuilding Wim Hof Methode friesland

Mogelijkheden

Veel gestelde vragen:

Kunnen we de sessie op onze eigen locatie houden?

In de meeste gevallen is dit zeker mogelijk. We stemmen dit af op basis van het aantal deelnemers en de beschikbaarheid van een geschikte ruimte voor het ijsbad(en). We bieden ook de optie om een alternatieve locatie te regelen indien nodig.

 

Wat als niet iedereen een ijsbad wil nemen?

We begrijpen dat het ijsbaden niet voor iedereen is weggelegd. Tijdens de workshop bouwen we langzaam het vertrouwen op in het eigen lichaam en laten we deelnemers in hun eigen kracht staan. We gebruiken 'figuurlijke' ijsbaden, situaties die we in het dagelijkse (bedrijfs)leven trotseren, om deelnemers voor te bereiden op hun persoonlijke uitdaging. Als alternatief kunnen we ook voet- of handoefeningen met ijs doen, zodat deelnemers toch kunnen oefenen met het verlagen van stressreacties door ademhaling in de kou.

 

Wat is de tijdsinvestering?

Een volledige Wim Hof Sessie duurt doorgaans 2-3 uur, afhankelijk van de specifieke wensen van de organisatie. Indien gewenst kan de workshop ook worden ingekort tot 1-2 uur voor een specifiek onderdeel van de Wim Hof Methode.

 

Hoeveel kost een teamevenement?

De teamevenementen worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van het aantal deelnemers, het gewenste programma, de locatie en de duur van de workshop. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier, zodat we een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw team.

Voor al je vragen of persoonlijke wensen.

Bedankt voor je inzending!

bottom of page